Voor de HR professional, stel je eens voor:

Je houdt tijd over want je hoeft je niet meer bezig te houden met alle razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van recruitment-software, arbeidsmarktcommunicatie, big data, content, social media, online marketing en sales.

Het is juist mijn passie om al deze ontwikkelingen te volgen en vertalen naar werkbare recruitment strategieën, met onder andere creatieve wervingscampagnes, slimme screeningstools, ambassadeurprogramma's waarbij ik de medewerkers betrek. Ik werk hierin samen met het creatieve team van Catapult Creëert(15 experts). Samen zorgen we ervoor dat jij je doelstellingen haalt en je bezig kunt houden met de taken waar jij energie van krijgt. 

Ons team, en er zijn nog veel meer!

Anneke Post

Eigenaar Sprankelend

Esther Roos

Communicatieadviseur en tekstschrijver Catapult

Remy Bosch

Eigenaar en Art Director Catapult

Mijn ervaringen met Anneke

Anneke heeft energie, is doortastend en heeft een visie op en goede pragmatische ideeën over het HR vak in het algemeen en recruitment, mobiliteit in het bijzonder. Ze biedt haar medespelers op een positieve wijze structuur, een richting van denken waardoor werksessies met Anneke altijd tot concrete resultaten en afspraken leiden.

Han Meij, manager HR UCC Coffee Benelux B.V., Bolsward

Anneke heeft mij heel snel laten inzien op welke manier ik het beste te werk ging om geschikte mensen binnen mijn team te krijgen. Met Anneke’s hulp en haar fantastiche e-learning platform kan ik me nu echt concentreren op wat crusiaal is binnen mijn bedrijf.

Laurence Batteauw, eigenaar Insight In, Gent

Wil je me persoonlijk spreken? Bel me op 06 -28 37 62 67 of mail naar anneke@sprankelend.biz of vul het contactformulier in op mijn contactpagina